Tips om de hele winter mooi te blijven – Me & Martin

Tips om de hele winter mooi te blijven

Kom jij graag het hele jaar door goedverzorgd voor de dag? Dan mag je zeker je gezichtshuid niet vergeten. Je kwetsbare huid vraagt, zeker in de winter, om wat extra TLC. Jij zit natuurlijk niet op een droge en geïrriteerde huid te wachten wanneer de temperaturen steeds verder dalen. Vraag jij je af hoe je er goed uit blijft zien, ook met sjaal en muts op? We geven je graag wat handige tips zodat je ook in de winter op je mooist blijft.

1. Reinigen

Juist in de winter is het van groot belang dat je je huid zorgvuldig reinigt. Niet alleen opgehoopt vuil verwijder je zo grondig, ook met onzuiverheden reken je af. De aanschaf van een gezichtsreiniger is in de winter dan ook geen overbodige luxe. Wist je dat gedurende de wintermaanden ook je huid in een soort winterslaap gaat? Je talgklieren doen het rustig aan, waardoor je huid minder goed beschermd wordt. Vermijd producten met alcohol. Hier doe je je huid nooit een plezier mee, en zeker in de winter niet.

2. Huidveroudering

Een goede huidverzorging zorgt er ook in de winter voor dat je stralend ten tonele verschijnt. Wie wil er nou niet een goede indruk maken? Zelfs bij temperaturen onder het vriespunt hoef je je dankzij een goede verzorging niet langer te schamen voor je gezichtshuid. Ook als je er niet van houdt om uren voor de spiegel te staan is dat haalbaar. Ben jij nog niet klaar voor de eerste tekenen van huidveroudering? Dan raden we je aan om ook in de winter ‘s ochtends de deur niet uit te gaan zonder gezichtscrème met SPF aan te brengen.

3. Laat je huid herstellen

Er zijn meer dan genoeg producten beschikbaar die jouw huid helpen de winter door te komen. Als je je huid echt wil verwennen raden we je zeker aan regelmatig een gezichtsmasker te gebruiken. Zo krijg je huid de kans de balans te herstellen. Dit zul je zeker zien als je in de spiegel kijkt, want je huid knapt daar zichtbaar van op. Met name ’s nachts krijgt je kwetsbare huid echt de tijd om te herstellen. Maak daar gebruik van door een nachtcrème aan te brengen voor je gaat slapen. Dan worden je huid en jij ’s ochtends echt uitgerust wakker.

You have successfully subscribed!
This email has been registered