Bestellen

Hoe plaatst ik een bestelling?

Stap 1: Plaats je gekozen producten in je shopping bag.
Stap 2: Klik rechtsboven op je shopping bag en vervolgens op ‘naar afrekenen’. Vul je gegevens in en controleer deze zorgvuldig.
Stap 3: Kies je voor de gewenste verzendmethode.
Stap 4: Kies je een gewenste betaalmethode.
Stap 5: Bij deze stap kun je de bestelling controleren en heb je tevens de mogelijkheid om je bestelling nog aan te passen.
Stap 6: Tot slot klik je op de button ‘plaats bestelling’ om je bestelling definitief te maken.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om een bestelling te wijzigen of te annuleren.

 

Kan ik mijn bestelgeschiedenis bekijken?

Om je vorige bestellingen te kunnen bekijken heb je een account nodig. Log in en klik vervolgens "Mijn account", hier staat een overzicht van de status van al je vorige bestellingen.

 

Mijn bestelling is niet gelukt, wat nu?

Is je bestelling niet gelukt of is er iets mis gegaan? Dan zorgen wij dat je bestelling automatisch geannuleerd wordt. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd onze klantenservice bereiken op werkdagen van 09:00 - 21:00.

 

Wat is een pre-order?

Dit zijn producten welke (nog) niet op voorraad zijn. Bij de omschrijving van het product staat aangegeven dat het een pre-order betreft. In de productomschrijving staat tevens aangegeven wanneer we het product verwachten te versturen.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice of gebruik de Live Chat op onze website. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar van 09:00 tot 21:00.