Betalen

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Bij Me & Martin kun je op de volgende manieren betalen:

 iDeal

Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code en eventueel een extra wachtwoord in. 

Bancontact / Mister cash

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Giropay

Voor onze Duitse klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Fashioncheque

Wanneer je in het bezit bent van een Fashioncheque kun je ook hiermee je bestelling betalen. De Fashioncheque is niet in te wisselen voor geld.

 

Hoe gebruik in mijn kortingscode of cadeaukaart?

Kortingscode
Een kortingscode kun je op de betaalpagina toepassen. De kortingscode voer je bij “pas kortingscode toe” in. Per bestelling kun je één kortingscode gebruiken.
- Shoptegoed in de vorm van een code kan niet worden gebruikt i.c.m. een kortingscode.
- Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.

Me & Martin digitale cadeaukaart
Je kunt met de Me & Martin digitale cadeaukaart je volledige of een deel van je bestelling betalen. Als je je bestelling wilt retourneren wordt het geld teruggezet op je cadeaukaart en ontvang je per e-mail een nieuwe cadeaukaart/kortingscode.
- De Me & Martin digitale cadeaukaart is niet in te wisselen voor geld.

  

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice of gebruik de Live Chat op onze website. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar van 09:00 tot 21:00.