Over ons

Over Me & Martin 

Geïnspireerd door de állernieuwste trends is Me & Martin in 2020 gestart. Bij Me & Martin vind je de laatste collecties om altijd in te springen op de nieuwste trends. Classy en stoer, comfy of netjes? Met een collectie die wekelijks geüpdate wordt weet je zeker dat je de stijl kunt vinden waar je naar zoekt!

Het gemak van een webshop, de service van een winkel.

Vanuit het hoofdkantoor in Hillegom zorgt het team van Me & Martin ervoor dat jij altijd iets gaafs op de deurmat krijgt. Of je nu insta-waardige outfits wil maken, of er classy uit wil zien voor jouw sollicitatie. Het team van Me & Martin staat altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, zodat je er altijd fashionable bij loopt. Met de allernieuwste trends en persoonlijk advies weet jij dat je de volgende dag altijd een leuke outfit in handen hebt. Want wanneer je voor 17:00 besteld, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends of inspiratie opdoen? Volg @meandmartincom op Instagram en Facebook!

 

“De naam ‘Me & Martin’ is ontstaan na het overlijden van mijn vader Martin. Door de passie voor mode en e-commerce te verbinden aan zijn naam, zal ik hem altijd bij me dragen bij datgene wat ik het liefste doe”

- M. Grijpstra